DISCLAIMER

Disclaimer

 

Spelende Wijzer KinderErgotherapie, hierna te noemen Spelende Wijzer, verleent u hierbij toegang tot www.spelende-wijzer.nl publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Spelende Wijzer behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.spelende-wijzer.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

 

Beperkte aansprakelijkheid

 

Spelende Wijzer spant zich in om de inhoud van www.spelende-wijzer.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op www.spelende-wijzer.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Spelende Wijzer.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.spelende-wijzer.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op www.spelende-wijzer.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Spelende Wijzer nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Auteursrechten

 

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Spelende Wijzer.

Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Spelende Wijzer, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Het is niet toegestaan webpagina's of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video's of interactieve applicaties) van www.spelende-wijzer.nl op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

 

Overig

 

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Deze disclaimer is overigens via de ICTRecht-disclaimergenerator (http://ictrecht.nl/disclaimergenerator/) gegenereerd

 

ADRES:

Dr. Hub van Doorneweg 91

5026 RB Tilburg

T: 06 - 2460 4949 (Irene)

06 - 2460 4871 (Melissa)

06 - 2460 4720 (Pascalle)

06 - 4474 0526 (Mariƫlle)

E: Contact formulier

OPENINGS TIJDEN:

Maandag t/m Vrijdag - 08:30 tot 18:00

Zaterdag en Zondag GESLOTEN

 

 

DISCLAIMER

ALGEMENE VOORWAARDEN

Copyright 2015 - 2018 @ Spelende Wijzer